Mijn diensten 

Coaching

Heb je ook weleens het gevoel dat je grip verliest op de situatie. Je probeert alle ballen in de lucht te houden, maar telkens ontglipt het je weer. Je merkt dat op dezelfde wijze doorgaan niet meer werkt of niet meer datgene brengt wat het je in je verleden heeft gebracht. Dit geeft een gevoel van onrust, gebrek aan zelfvertrouwen, niet meer weten waar je kracht ligt, geen keuzes kunnen en/of durven maken. Je weet een ding zeker: op deze manier doorgaan, gaat niet meer! 
Allemaal kenmerken van een disbalans. 

Maar wat nu?


Samen gaan we op een positieve wijze jouw vraagstuk ontrafelen en op zoek naar een nieuwe balans. Jouw balans, die zorgt dat je weer terug komt in je kracht. Je nieuwe inzichten geeft om keuzes te kunnen en durven maken.

Ik ben als coach aangesloten bij de Nobco: Nederlandse Orde van Beroepscoaches. 

Carrière coaching

Een carrière ontwikkelt zich zelden in een rechte lijn, allerlei ontwikkelingen maken het loopbaanpad soms grillig en onvoorspelbaar. Niet alleen organisaties veranderen, maar ook in je persoonlijke leven maak je ontwikkelingen door. Je werk geeft je niet meer voldoening of past niet meer bij je persoonlijke leven. Maar wat nu?

Samen gaan we op een positieve wijze op zoek naar jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren, maar maken ook inzichtelijk wat je energie geeft en wat energie kost om zodoende werkgeluk na te streven en een balans te (her)vinden. Eventueel met inzet van een Talentenscan van TMA. Deze vragenlijst biedt inzicht in talenten, motivaties en competenties. 

Ik ben als coach aangesloten bij de Nobco: Nederlandse Orde van Beroepscoaches en gecertificeerd professional om TMA Talentenscans in te zetten.

Incompany coaching

Het is mogelijk om de coaching en carrière coaching voor medewerkers in te zetten en op uw eigen bedrijfslocatie te laten plaatsvinden. Tevens kan ik begeleiding bieden bij de dialoog tussen Young professional en leidinggevende/organisatie, in afstemming met HR & arbodienst.

Ik ben als coach aangesloten bij de Nobco: Nederlandse Orde van Beroepscoaches, en gecertificeerd professional om TMA Talentenscans af te nemen. 

Incompany training

Daarnaast bied ik ook teamtrainingen aan gebaseerd op o.a. DISC, TMA, Feedback/Feedforward geven & ontvangen, Kernkwaliteiten, Transactionele analyse en Lencioni model. 

Deze trainingen worden op maat gemaakt. Tijdens een intake gesprek zullen we de leerbehoeften van het team in kaart brengen. Op basis hiervan ontvangen jullie een trainingsvoorstel op maat. 

Ik ben gecertificeerd trainer voor DISC en TMA.
Ik heb een of meerdere trainingen gegeven bij o.a. Berenschot, Villa Sud, A.S. Watson B.V.

Algemene informatie

Een coachingssessie duurt gemiddeld 1,5 uur. 
Een gemiddeld traject omvat 5 tot 8 gesprekken.


Op dit moment heb ik alleen nog coachingsmogelijkheden op woensdag. Coaching in de avonduren en in het weekend is in overleg mogelijk. 


Voor particuliere trajecten hanteer ik een tarief per sessie van 
€ 125,-. Locatie: in overleg in Zeist of in Utrecht.

 

Voor incompany trajecten op de eigen bedrijfslocatie hanteer ik een tarief per sessie van €175,- excl. BTW, reiskosten en reistijd. 


Tarieven voor trainingen zijn op maat.