Over mij

Even voorstellen

Ik ben Mathilde Kok en heb Personeel & Arbeid gestudeerd. Vele trainingen gevolgd op verschillende gebieden van persoonlijke effectiviteit, mentoring tot inzicht in invloed & krachtenvelden. Daarnaast ben ik opgeleid tot Life Coach via Schott & Co, DISC gecertificeerd via DISCfactor en TMA gecertificeerd professional. Als coach ben ik aangesloten bij de Nobco en bij Coachfinder. Mijn specialisatie zijn vraagstukken van young professionals rondom persoonlijke ontwikkeling, stress & burn out en carrière. 
 

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam binnen het bedrijfsleven in diverse HR functies. Ervaring binnen high demanding organisaties, waarbij young professionals kampen met een hoge werkdruk en vraagstukken met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. Waar grenzen aangeven en 'nee'-zeggen best lastig kan zijn. Daarnaast heb ik vele young professionals individueel mogen begeleiden tijdens Young Talent Programma's bij o.a. AS Watson. Tevens heb ik als programmamanager Young Talent Programma's begeleidt. Rode lijn in mijn carrière is het in beweging brengen van mensen. 

Mijn toegevoegde waarde is dat ik, naast mijn coachingspraktijk, de functie als Senior HR Business Partner bekleed bij ANG B.V. Een adviesorganisatie voor de lokale overheid. Door deze combinatie weet ik dus goed waar je als professional tegenaan kunt lopen en kan ik bijdragen in de dialoog tussen coachee en managementorganisatie.

Mijn coachingsstijl kenmerkt zich door positiviteit, pragmatisch en resultaatgericht.  Ik beschik over een goed inlevingsvermogen en probeer je telkens te verrassen door je verschillende inzichten aan te dragen. Mijn doel is om je van uit balans, naar in je kracht te brengen. 

Waarom de naam Buro Oak? De eik is het symbool van kracht. Ik gebruik tijdens mijn coaching regelmatig de boom als een metafoor. De boom heb ik dan ook gekozen als symbool voor Buro Oak. Daarnaast woon ik aan het rand van het bos.

Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten 

Groetjes
Mathilde Kok


'The only way to do great work, 

is to love what you do'