Training

Ontdek Jouw Persoonlijke en Professionele Groei met DISC en TMA Trainingen.

'Als iets niet lukt, heb je niet gefaald maar geleerd!'

Over Buro Oak

Ik geloof in de kracht van persoonlijke en professionele ontwikkeling. De trainingen in DISC en TMA zijn ontworpen om individuen en teams te helpen hun potentieel te ontsluiten, effectievere communicatie te bereiken en duurzame groei te realiseren.

Wat Buro Oak Uniek Maakt

  • Maatwerk: Ik hecht een grote waarde aan luisteren. Daarom zijn de trainingen zijn altijd maatwerk en afgestemd op jouw specifieke (leer)behoeften en (leer)doelen van jouw team. 
  • Ervaring en Expertise: Als ervaren trainer combineer ik diepgaande kennis van DISC en TMA met praktische ervaring in diverse sectoren. Ik begrijp de unieke uitdagingen, waarmee individuen, teams en organisaties worden geconfronteerd.
  • Pragmatisch en Resultaatgericht: Ik geloof in praktische benaderingen, die direct toepasbaar zijn. De trainingen zijn ontworpen met de dagelijkse realiteit in gedachten, waardoor je snel en effectief positieve veranderingen kunt implementeren. De trainingen zijn gericht op tastbare en duurzame verbeteringen.
  • Positief met Humor: Groeien en leren kunnen ook leuk zijn! De trainingen zijn doordrenkt met positiviteit en een vleugje humor. Ik geloof dat een positieve benadering niet alleen het leerproces bevordert, maar ook een stimulerende (leer)omgeving creĆ«ert voor duurzame ontwikkeling.


'Als iets niet lukt, 

heb je niet gefaald maar geleerd!'

Onze aanpak: DISC Trainingen

De DISC-trainingen bieden inzicht in gedragsvoorkeuren, zowel van jezelf als van anderen. Door het begrijpen van Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit, verbeter je niet alleen je zelfbewustzijn, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om effectiever met anderen te communiceren en samen te werken.

Door het geven van DISC trainingen krijgen teams inzicht in hun eigen gedrag & communicatie en dat van de ander of door TMA trainingen om te zorgen dat teams inzicht krijgen in elkaars talenten en hoe ze deze optimaal kunnen inzetten.

Tevens organiseer ik teamtrainingen o.a. DISC, TMA, feedback/feedforward, kernkwaliteiten, Transactionele Analyse, Lencioni model, etc. Deze trainingen worden op maat gemaakt op basis van de vraag cq leerdoel(en).

Onze aanpak: TMA Trainingen

De TMA-trainingen (Talenten Motivatie Analyse) richten zich op het identificeren en benutten van individuele talenten en motivaties. Door deze diepgaande analyse krijg je inzicht in je sterke punten en hoe je deze optimaal kunt inzetten in je professionele leven.

Neem Contact Op

Ontdek hoe Buro Oak jouw team en organisatie kan helpen groeien door middel van DISC en TMA-trainingen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Mathilde Kok
[email protected]
06-37453536