Training

Ontdek Jouw Persoonlijke en Professionele Groei met DISC en TMA Trainingen.

'Als iets niet lukt, heb je niet gefaald maar geleerd!'

Over Buro Oak

Ik geloof in de kracht van persoonlijke en professionele ontwikkeling. De trainingen in DISC en TMA zijn ontworpen om individuen en teams te helpen hun potentieel te ontsluiten, effectievere communicatie te bereiken en duurzame groei te realiseren.

Wat Buro Oak Uniek Maakt

 • Maatwerk: Ik hecht een grote waarde aan luisteren. Daarom zijn de trainingen zijn altijd maatwerk en afgestemd op jouw specifieke (leer)behoeften en (leer)doelen van jouw team. 
 • Ervaring en Expertise: Als ervaren trainer combineer ik diepgaande kennis van DISC en TMA met praktische ervaring in diverse sectoren. Ik begrijp de unieke uitdagingen, waarmee individuen, teams en organisaties worden geconfronteerd.
 • Pragmatisch en Resultaatgericht: Ik geloof in praktische benaderingen, die direct toepasbaar zijn. De trainingen zijn ontworpen met de dagelijkse realiteit in gedachten, waardoor je snel en effectief positieve veranderingen kunt implementeren. De trainingen zijn gericht op tastbare en duurzame verbeteringen.
 • Positief met Humor: Groeien en leren kunnen ook leuk zijn! De trainingen zijn doordrenkt met positiviteit en een vleugje humor. Ik geloof dat een positieve benadering niet alleen het leerproces bevordert, maar ook een stimulerende (leer)omgeving creĆ«ert voor duurzame ontwikkeling.


'Als iets niet lukt, 

heb je niet gefaald maar geleerd!'

Onze aanpak: DISC Trainingen

De DISC-trainingen bieden inzicht in gedragsvoorkeuren, zowel van jezelf als van anderen. Door het begrijpen van Dominantie, Invloed, Stabiliteit en Conformiteit, verbeter je niet alleen je zelfbewustzijn, maar ontwikkel je ook de vaardigheden om effectiever met anderen te communiceren en samen te werken.


Door het geven van DISC trainingen krijgen teams inzicht in hun eigen gedrag & communicatie en dat van de ander.

Werkwijze DISC Teamtraining
Bij een DISC teamtraining vult ieder teamlid vooraf een DISC analyse in. Deze analyse gaan we gedurende de teamtraining bespreken. Het team wordt meegenomen in de DISC methodiek. Er wordt eveneens een DISC Teamanalyse opgesteld

Onze aanpak: TMA Trainingen

De TMA-trainingen (Talenten Motivatie Analyse) richten zich op het identificeren en benutten van individuele talenten en motivaties.

Ieder teamlid binnen een team heeft zijn of haar eigen talenten. Helaas is niet iedereen zich hiervan bewust. En dat is zonde. Want als ieder teamlid zijn of haar talenten kent, kan hij of zij deze gaan benutten en doen waar hij of zij echt goed in is. Dit heeft een positief effect op het werkplezier, de onderlinge samenwerking en de prestaties van het team. Door het inzetten van de TMA Teamanalyse krijg je inzicht in de drijfveren en talenten van je team.

Werkwijze TMA Teamtraining
Bij een TMA Teamtraining vult ieder teamlid vooraf een TMA analyse in. Deze TMA analyse wordt eerst individueel besproken met het teamlid. Zodra alle teamleden deze analyse hebben ingevuld, wordt een TMA Teamanalyse opgesteld. Tijdens de TMA teamtraining gaan we door middel van verschillende werkvormen met elkaar in gesprek over de drijfveren en talenten van ieder individu, hoe deze als team bij elkaar komen en hoe deze optimaal ingezet kunnen worden. Het bevordert de dialog tussen het team en de leidinggevende.

Een TMA Teamanalyse geeft antwoord op:

 • Welke talenten zijn er binnen een team?
 • Wordt het aanwezige talent optimaal benut?
 • Wat is typerend voor het team?
 • Heeft iedereen in het team de juiste rol?
 • Hoe verbeter je de samenwerking?
 • Zijn er additionele talenten nodig om de doelstellingen van het team te behalen?
 • Past de managementstijl van de leidinggevende bij het team?
 • Hoe kunnen we de dialoog tussen leidinggevende en het team verbeteren?

Neem Contact Op

Ontdek hoe Buro Oak jouw team en organisatie kan helpen groeien door middel van DISC en TMA-trainingen. Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Mathilde Kok
[email protected]
06-37453536